Om AlleKonkurranser.no

I denne oversikten finner du linker til konkurranser på nett. Vi arrangerer ikke selv konkurranser, men viser deg veien til hundrevis av konkurranser på andre nettsteder.

AlleKonkurranser.no har som mål å være en fyldig og oppdatert oversikt over norske nettkonkurranser - akkurat nå har vi 28 aktive konkurranser i oversikten. Høyeste prioritet er å tilby et brukervennlig nettsted som enkelt formidler hva du kan vinne i de ulike konkurransene.

Som allerede nevnt arrangerer ikke AlleKonkurranser.no konkurranser selv, men peker videre til konkurranser på eksterne nettsteder. Vi er derfor ikke ansvarlig for konkurransene eller ansvarlige for konsekvenser for deltagelse i konkurransene.

Nettstedet AlleKonkurranser.no er med i en samkjøring om norske konkurranser og kan dermed levere en kontinuerlig oppdatert oversikt. Nettstedet ble startet tirsdag 5. juli 2011 og er i dag 4710 dager gammelt.

Registrere ny konkurranse i oversikten

Du er velkommen til å tipse oss om nye konkurranser, og om konkurransen godkjennes publiseres den i oversikten uten kostnad.

Vi leverer konkurranser i samarbeid med nettstedet KonkurranseNett.no, og registrering av nye konkurranser skjer via dette skjemaet på KonkurranseNett.no.