Personvern og ansvarsrammer

AlleKonkurranser.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider

Vi linker til nettstedet som arrangerer konkurranser og er, som en konstantering, ikke ansvarlig for trekning, premieutlevering eller rammer rundt konkurransene vi linker til. Ettersom vi ikke er ansvarlige for innhold på eksterne sider er vi heller ikke ansvarlige for følger av brukernes handlinger på de eksterne nettstedene. Eksempler på handlinger er transaksjoner og distribusjon av kontaktinformasjon.


Nyhetsbrevutsendelser

AlleKonkurranser.no er ikke ansvarlige for eksterne siders nyhetsbrevutsendelser. Se forøvrig punktet "AlleKonkurranser.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider".


AlleKonkurranser.no har ikke mobiltjenester

AlleKonkurranser.no arrangerer ikke mobilkonkurranser. Dersom du har spørsmål om en mobilkonkurranse må dette tas opp med arrangøres. Se forøvrig punktet "AlleKonkurranser.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider".


Cookies

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.